Ulei Cuticule cu Pensula Strawberry SensoPRO

Comanda Ulei Cuticule cu Pensula Strawberry SensoPRO, 15 ml la cel mai bun pret din online. Unghiile ingrijite si sanatoase sunt cartea de vizita a unei femei, de aceea solutiile de tip tratament pentru unghii sunt necesare atunci cand micile probleme isi fac simtite prezenta.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Ulei Cuticule cu Pensula Strawberry SensoPRO, 15 ml:

Categorie: Ulei Cuticule / Tratament
Id Produs: 6940911

Unghii distruse, despicate, subtiri si slabe, moi, exfoliate, fragile, mate, neuniforme, iti suna cunoscut? Apeleaza la tratamente pentru unghii si scapi rapid din astfel de situatii neplacute.

Intr-o sticla eleganta Uleiul Cuticule cu Pensula Strawberry SensoPRO, 15 ml este cel mai bun tratament pentru ingrijire a cuticulelor. Uleiul esential de capsuni imbunatateste elasticitatea pielii, hidrateaza si regeneraza celulele pielii. Uleiul poate fi folosit zilnic ca si tratament pentru prevenirea uscarii cuticulelor dar si dupa procesul de realizare a manichiurii pentru hidratare si ingrijire a cuticulelor. Avantaje Ulei cuticule: – Aroma delicata de capsuni – Formula unica de vitamine – Protejeaza cuticulele – Repara si hidrateaza

Iti recomandam sa comanzi online Ulei Cuticule cu Pensula Strawberry SensoPRO, 15 ml la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mai fericite.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: