Tatuaj unghii SensoPRO Summer Challenge STZ-487 cu Comanda Online

Cumpara Tatuaj unghii SensoPRO Summer Challenge STZ-487 si decoreaza-ti unghiile intr-un mod cat mai inedit. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una trendy cu astfel de Tatuaje Unghii. Fii la moda si coloreaza, ornamenteaza si infrumuseteaza-ti unghiile cu noile modele de Tatuaje Unghii.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Tatuaj unghii SensoPRO Summer Challenge STZ-487 – Decoratiuni Tatuaje Unghii ieftine online:

Categorie: Ornamente Nail Art
Subcategorie: Tatuaje Unghii
Id Produs: 6938890

Unghiile false cu decoratiuni si ornamente au reusit sa se situeze in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor cochete, orientate mereu spre nou si modern. Iti propunem o oferta bogata de produse nail art, decoratiuni si ornamente pentru unghii ieftine. Da frau liber imaginatiei cu aceste Tatuaje Unghii si obtine designul perfect care sa te faca multumita.

Tatuaj unghii SensoPRO Summer Challenge STZ-487 este la moda si practic, scurtand durata de realizare a unei manichiuri impresionante. Tatuaj unghii SensoPRO Summer Challenge STZ-487 se poate transfera pe unghia cu gel, peste oja normala sau semipermanenta, peste acryl. Ai de ales intre zeci de modele superbe, pentru tine sau clientele tale! Respectand etapele prezentate mai jos, vei obtine o manichiura deosebita si rezistenta. Mod de folosire : – Unghia trebuie pregatita in prealabil (pilita, degresata, cuticulele impinse) – Aplicati baza si oja/gelul pe care se va imprima tatuajul – Se decupeaza modelul dorit cu ajutorul unei forfecute – Tatuajul se inmoaie 10-15 secunde intr-un recipient cu apa calduta – Se sterge cu un servetel excesul de apa, fara a sterge lipiciul – Tatuajul se aplica cu atentie pe unghie, cu partea lipicioasa in jos – Se asteapta sa se usuce complet (2-3 minute)

Iti recomandam sa comanzi online Tatuaj unghii SensoPRO Summer Challenge STZ-487 la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude cu aceste Tatuaje Unghii.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: