Tatuaj 3D Unghii LUXORISE 1007-40 cu Comanda Online

Cumpara Tatuaj 3D Unghii LUXORISE 1007-40 si decoreaza-ti unghiile intr-un mod cat mai inedit. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una trendy cu astfel de Tatuaje 3D Unghii. Fii la moda si coloreaza, ornamenteaza si infrumuseteaza-ti unghiile cu noile modele de Tatuaje 3D Unghii.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Tatuaj 3D Unghii LUXORISE 1007-40 – Decoratiuni Tatuaje 3D Unghii online:

Categorie: Ornamente Nail Art
Subcategorie: Tatuaje 3D Unghii
Id Produs: 6940767

Unghiile false cu decoratiuni si ornamente au reusit sa se situeze in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor cochete, orientate mereu spre nou si modern. Iti propunem o oferta bogata de produse nail art, decoratiuni si ornamente pentru unghii la preturi imbatabile. Da frau liber imaginatiei cu aceste Tatuaje 3D Unghii si obtine designul perfect care sa te faca multumita.

Tatuaj 3D Unghii LUXORISE 1007-40 este noul trend in materie de nail art. Tatuajele 3D sunt realizate din materiale de calitate superioara, iar modelele in relief prezinta texturi si forme inedite, perfecte pentru manichiurile si pedichiurile din sezonul rece. Se recomanda aplicarea gelului de constructie pe marginea sticker-ului si sigilarea cu top coat, pentru rezultate bine definite. Mod de aplicare: 1. Pregateste unghiile, aplica Base Coat si oja. 2. Alege modelul dorit si decupeaza-l cu o forfecuta. 3. Inmoaie-l in apa pentru 10-20 de secunde si ia-l cu penseta. 4. Plaseaza stickerul pe unghie in pozitia dorita. 5. Indeparteaza excesul de apa si lasa-l sa se usuce. 6. Sigileaza cu Top Coat.

Iti recomandam sa comanzi online Tatuaj 3D Unghii LUXORISE 1007-40 la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude cu aceste Tatuaje 3D Unghii.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: