Matrita Unghii DXE39 Sania lui Mos Craciun cu Comanda Online

Cumpara Matrita Unghii DXE39 Sania lui Mos Craciun si decoreaza-ti unghiile intr-un mod cat mai inedit. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una trendy cu astfel de Ornamente Unghii Craciun. Fii la moda si coloreaza, ornamenteaza si infrumuseteaza-ti unghiile cu noile modele de Ornamente Unghii Craciun.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Matrita Unghii DXE39 Sania lui Mos Craciun – Decoratiuni Ornamente Unghii Craciun ieftine online:

Categorie: Ornamente Nail Art
Subcategorie: Ornamente Unghii Craciun
Id Produs: 6938194

Unghiile false cu decoratiuni si ornamente au reusit sa se situeze in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor cochete, orientate mereu spre nou si modern. Iti propunem o oferta bogata de produse nail art, decoratiuni si ornamente pentru unghii ieftine. Da frau liber imaginatiei cu aceste Ornamente Unghii Craciun si obtine designul perfect care sa te faca multumita.

Cu ajutorul matritei metalice Matrita Unghii DXE39 Sania lui Mos Craciun pentru stampile unghii, puteti decora atat unghiile naturale cat si cele cu gel. Astfel, oferiti manichiurii un aspect elegant si de efect. Mod de folosire: Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; Se aplica oja speciala pentru stampila pe modelul matritei; Indepartam excesul de oja de pe matrita, cu ajutorul unei raclete; Imprimam modelul matritei pe stampila de unghii, utilizand o miscare usoara de rotatie a stampilei pe matrita respectiva; Transferam pe unghie modelul imprimat pe stampila, printr-o miscare usoara de rotatie a stampilei pe unghie. Se recomanda: – Racleta, stampila si matrita trebuie sa fie bine curatate; – Utilizati un dizolvant / remover pe baza de acetona; – Pentru o rezistenta mai buna in timp se foloseste un top coat dupa imprimarea modelului pe unghie.

Iti recomandam sa comanzi online Matrita Unghii DXE39 Sania lui Mos Craciun la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude cu aceste Ornamente Unghii Craciun.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: