Matrita Metalica Stampila Unghii XY-LOVELY13 - Nature cu Comanda Online

Cumpara Matrita Metalica Stampila Unghii XY-LOVELY13 – Nature si decoreaza-ti unghiile intr-un mod cat mai inedit. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una trendy cu astfel de Matrita Unghii. Fii la moda si coloreaza, ornamenteaza si infrumuseteaza-ti unghiile cu noile modele de Matrita Unghii.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Matrita Metalica Stampila Unghii XY-LOVELY13 – Nature – Decoratiuni Matrita Unghii ieftine online:

Categorie: Ornamente Nail Art
Subcategorie: Matrita Unghii
Id Produs: 6938829

Unghiile false cu decoratiuni si ornamente au reusit sa se situeze in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor cochete, orientate mereu spre nou si modern. Iti propunem o oferta bogata de produse nail art, decoratiuni si ornamente pentru unghii ieftine. Da frau liber imaginatiei cu aceste Matrita Unghii si obtine designul perfect care sa te faca multumita.

Matrita Metalica Stampila Unghii XY-LOVELY13 – Nature este produsul premium ideal pentru realizarea diferitelor modele atat pe unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Mod de folosire: 1. Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 2. Se aplica oja speciala pentru stampila pe modelul matritei; 3. Se indeparteaza excesul de oja de pe matrita, cu ajutorul unei raclete; 4. Se imprima modelul matritei pe stampila de unghii, utilizand o miscare usoara de rotatie a stampilei pe matrita respectiva; 5. Se transfera pe unghie modelul imprimat pe stampila, printr-o miscare usoara de rotatie a stampilei pe unghie. Se recomanda: 1. Racleta, stampila si matrita trebuie sa fie bine curatate; 2. Utilizati un dizolvant / remover pe baza de acetona; 3. Pentru o rezistenta mai buna in timp se foloseste un top coat dupa imprimarea modelului pe unghie.

Iti recomandam sa comanzi online Matrita Metalica Stampila Unghii XY-LOVELY13 – Nature la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude cu aceste Matrita Unghii.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: