Freza unghii profesionala Turbo Bee 35.000 RPM - SensoPRO Italia

Cumpara Freza unghii profesionala Turbo Bee 35.000 RPM – SensoPRO Italia, Black si realizeaza manichiuri cat mai perfecte. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una stilata cu astfel de Freza – Pila Electrica Unghii.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Freza unghii profesionala Turbo Bee 35.000 RPM – SensoPRO Italia, Black – Freza – Pila Electrica Unghii ieftine online:

Categorie: Freza – Pila Electrica Unghii
Id Produs: 6940829

Freza unghii profesionala Turbo Bee 35.000 RPM – SensoPRO Italia, Black este un dispozitiv cu multiple intrebuintari, pentru realizarea unor manichiuri / pedichiuri perfecte. Freza este recomandata pentru pilire, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si definire a patului unghial, micsorand timpul de lucru si marind eficienta.Unitatea centrala are un design modern si este creata din materiale de calitate. Dispune de sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. Poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort in utilizare. Dispozitivul ajunge la o viteza de pana la 35.000 rotatii pe minut si comutator avansat de directie (doua sensuri de rotatie), fiind adecvata atat dreptacilor, cat si stangacilor. Mandrina sa nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta, are greutate optima si varful subtire ce favorizeaza finetea si precizia operarii. Capul de slefuit poate fi inlocuit fara efort. Te-ar putea interesa aceste recomandari pentru o folosire indelungata: Cand freza nu este folosita, aveti grija ca aceasta sa fie oprita de la butonul OFF. Nu este suficient ca modul de lucru sa fie dat la 0. Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi apasati butonul de Reverse / Forward. Nu apasati butonul de Reverse / Forward in timpul functionarii. Exista riscul ca mandrina sa se arda. Mandrina este dotata cu 3 pini prin care se face conectarea la freza electrica, prin intermediul unui cablu. Sageata de la cablul mandrinei trebuie sa fie pozitionata in sus, catre directia sagetilor indicate pe freza. Cablul de alimentare se introduce in orificiul de sub butonul F/R. Specificatii tehnice: Viteza: 35.000 RPM Putere: 35 W Tensiune alimentare: 220-240 V 50Hz Culoare: White Model: SP-3500PRO Material: Metal & HQ Plastic Dimensiuni: 14.5 x 11.5 x 8 cm Greutate: 1500 g Garantie: 12 luni Pachetul contine: 1 buc x Pila electrica pentru unghii 1 buc x Mandrina 6 buc x Varfuri de polizare 6 buc x Capete de slefuit 1 buc x Manual de utilizare

Iti recomandam sa comanzi online Freza unghii profesionala Turbo Bee 35.000 RPM – SensoPRO Italia, Black la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude daca utilizezi aceste Freza – Pila Electrica Unghii.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: