Folie Transfer #50-1 Golden Velvet cu Comanda Online

Cumpara Folie Transfer #50-1 Golden Velvet si decoreaza-ti unghiile intr-un mod cat mai inedit. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una trendy cu astfel de Folii Transfer Unghii. Fii la moda si coloreaza, ornamenteaza si infrumuseteaza-ti unghiile cu noile modele de Folii Transfer Unghii.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Folie Transfer #50-1 Golden Velvet – Decoratiuni Folii Transfer Unghii online:

Categorie: Ornamente Nail Art
Subcategorie: Folii Transfer Unghii
Id Produs: 6937068

Unghiile false cu decoratiuni si ornamente au reusit sa se situeze in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor cochete, orientate mereu spre nou si modern. Iti propunem o oferta bogata de produse nail art, decoratiuni si ornamente pentru unghii la preturi imbatabile. Da frau liber imaginatiei cu aceste Folii Transfer Unghii si obtine designul perfect care sa te faca multumita.

Folie de transfer Unghii #50-1 Golden Velvet poate fi folosita in procesul de decorare a unghiilor naturale sau false, cu gel sau acryl. Folie transfer unghii prezinta urmatorul Sfaturi privind utilizarea produsului: – se curata bine unghia naturala sau falsa – se aplica un strat de lipici special pentru folie de transfer unghii, fie pe toata unghia, fie intr-o anumita forma, pentru un model anume – dupa ce lipiciul a devenit transparent, se aplica folia de transfer pe unghie, tinand apasat si niveland bine stratul de foita – se trage folia de pe unghie, dintr-o singura miscare rapida, iar aceasta va ramane aplicata pe locurile unde a fost adaugat adezivul. Obtine o manichiura superba cu folia de transfer pentru unghii Flowers!

Iti recomandam sa comanzi online Folie Transfer #50-1 Golden Velvet la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude cu aceste Folii Transfer Unghii.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: