Decoratiune Unghii 3D de Iarna - Om de Zapada 02 cu Comanda Online

Cumpara Decoratiune Unghii 3D de Iarna – Om de Zapada 02 si decoreaza-ti unghiile intr-un mod cat mai inedit. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una trendy cu astfel de Ornamente Unghii Craciun. Fii la moda si coloreaza, ornamenteaza si infrumuseteaza-ti unghiile cu noile modele de Ornamente Unghii Craciun.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Decoratiune Unghii 3D de Iarna – Om de Zapada 02 – Decoratiuni Ornamente Unghii Craciun online:

Categorie: Ornamente Nail Art
Subcategorie: Ornamente Unghii Craciun
Id Produs: 6935373

Unghiile false cu decoratiuni si ornamente au reusit sa se situeze in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor cochete, orientate mereu spre nou si modern. Iti propunem o oferta bogata de produse nail art, decoratiuni si ornamente pentru unghii la preturi imbatabile. Da frau liber imaginatiei cu aceste Ornamente Unghii Craciun si obtine designul perfect care sa te faca multumita.

Alege Decoratiune Unghii 3D de Iarna – Om de Zapada 02 pentru a crea aspectul ideal sarbatorilor de iarna! Bucura-te de un ornament metalic deosebit in forma de om de zapada! Modelul inedit face ca aceasta decoratiune pentru unghii sa fie perfecta pentru realizarea manichiurii cu gel sau acryl, adaugand o nota de stil si eleganta unghiilor tale! Dimensiuni: 1.2 x 0.5 cm

Iti recomandam sa comanzi online Decoratiune Unghii 3D de Iarna – Om de Zapada 02 la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude cu aceste Ornamente Unghii Craciun.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: