Capat Freza Diamant Cuticule LUXORISE Cilindrica

Cumpara Capat Freza Diamant Cuticule LUXORISE Cilindrica, duritate medie JG13 si realizeaza manichiuri cat mai perfecte. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una stilata cu astfel de Capete Freza Unghii.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Capat Freza Diamant Cuticule LUXORISE Cilindrica, duritate medie JG13 – Capete Freza Unghii ieftine online:

Categorie: Capete Freza Unghii
Id Produs: 6940118

Capat Freza Diamant Cuticule LUXORISE Cilindrica, duritate medie JG13 este compatibila cu orice model de freza de pe piata, avand dimensiune standard. Bitul pentru freza este ideal pentru modificarea si ingrijirea unghiilor naturale, a cuticulei si a pielii intarite . Freza este potrivita atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura, deoarece permite manevrarea cu precizie si faciliteaza stilizarea cuticulelor si a unghiilor. Invelisul din diamant asigura o rezistenta indelungata si nu afecteaza unghia, avand o abraziune fina. Finisajele la cele mai inalte standarde calitative garanteaza un confort inalt in timpul utilizarii. Caracteristici: Disipare termica – nu se incinge in timpul utilizarii constante Usor de curatat si dezinfectat Rezistenta la acid, materiale alcaline Forma avantajoasa, care sporeste precizia Universalitate

Iti recomandam sa comanzi online Capat Freza Diamant Cuticule LUXORISE Cilindrica, duritate medie JG13 la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude daca utilizezi aceste Capete Freza Unghii.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: