Capat Freza Ceramica LUXORISE Cilindrica

Cumpara Capat Freza Ceramica LUXORISE Cilindrica, super dura A0713TXC si realizeaza manichiuri cat mai perfecte. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una stilata cu astfel de Capete Freza Unghii.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Capat Freza Ceramica LUXORISE Cilindrica, super dura A0713TXC – Capete Freza Unghii ieftine online:

Categorie: Capete Freza Unghii
Id Produs: 6940068

Capat Freza Ceramica LUXORISE Cilindrica, super dura A0713TXC este compatibila cu orice model de freza de pe piata, avand dimensiune standard. Bitul pentru freza este ideal pentru suprapunerea tipsurilor, slefuirea unghiilor, scurtare sau crearea unei suprafete mate. Freza este potrivită atat pentru manichiura (indepartarea gelului sau acrilicului la intretinere), cat si pentru pedichiura (indepartarea pielii intarite). Finisajele la cele mai inalte standarde calitative garanteaza un confort inalt in timpul utilizarii.

Iti recomandam sa comanzi online Capat Freza Ceramica LUXORISE Cilindrica, super dura A0713TXC la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude daca utilizezi aceste Capete Freza Unghii.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: