Capat Freza Carbid LUXORISE

Cumpara Capat Freza Carbid LUXORISE, Conica, duritate medie H0615P2SB si realizeaza manichiuri cat mai perfecte. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una stilata cu astfel de Capete Freza Unghii.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Capat Freza Carbid LUXORISE, Conica, duritate medie H0615P2SB – Capete Freza Unghii ieftine online:

Categorie: Capete Freza Unghii
Id Produs: 6940105

Capat Freza Carbid LUXORISE, Conica, duritate medie H0615P2SB este compatibila cu orice model de freza de pe piata, avand dimensiune standard. Bitul pentru freza este ideal pentru modificarea si ingrijirea unghiilor naturale, a cuticulei si a pielii intarite . Freza este potrivita atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura, deoarece permite manevrarea cu precizie si faciliteaza stilizarea cuticulelor si a unghiilor. Finisajele la cele mai inalte standarde calitative garanteaza un confort inalt in timpul utilizarii.

Iti recomandam sa comanzi online Capat Freza Carbid LUXORISE, Conica, duritate medie H0615P2SB la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude daca utilizezi aceste Capete Freza Unghii.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: