Capat Freza Carbid LUXORISE Conica

Cumpara Capat Freza Carbid LUXORISE Conica, duritate medie F0615P2SM si realizeaza manichiuri cat mai perfecte. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una stilata cu astfel de Capete Freza Unghii.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Capat Freza Carbid LUXORISE Conica, duritate medie F0615P2SM – Capete Freza Unghii ieftine online:

Categorie: Capete Freza Unghii
Id Produs: 6940607

Capat Freza Carbid LUXORISE Conica, duritate medie F0615P2SM este compatibila cu orice model de freza de pe piata, avand dimensiune standard. Bitul pentru freza este ideal pentru modificarea si ingrijirea unghiilor naturale, a cuticulei si a pielii intarite . Freza este potrivita atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura, deoarece permite manevrarea cu precizie si faciliteaza stilizarea cuticulelor si a unghiilor. Finisajele la cele mai inalte standarde calitative garanteaza un confort inalt in timpul utilizarii.

Iti recomandam sa comanzi online Capat Freza Carbid LUXORISE Conica, duritate medie F0615P2SM la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude daca utilizezi aceste Capete Freza Unghii.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: