Buffer Unghii cu 4 fete Neon LUXORISE Germania

Cumpara Buffer Unghii cu 4 fete Neon LUXORISE Germania, violet si realizeaza manichiuri cat mai perfecte. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una stilata cu astfel de Pile Unghii / Buffer.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Buffer Unghii cu 4 fete Neon LUXORISE Germania, violet – Pile Unghii / Buffer ieftine online:

Categorie: Pile Unghii / Buffer
Id Produs: 6938227

Buffer Unghii cu 4 fete Neon LUXORISE Germania, violet revigoreaza timpul de lucru printr-o veselie de culoare! Accesoriu profesional, suprafatele abrazive niveleaza unghia pentru ca straturile de oja sa fie netede. Datorita celor 4 fete cu granulatie fina, este usor sa lucrezi la netezirea manichiurii. Pila de unghii este ideala atat pentru saloane cat si pentru uz personal. Dispune de dimensiunea perfecta pentru a intra in peretii laterali ai unghiei si in apropierea cuticulei fara a cauza abraziune. Alege Buffer Unghii cu 4 fete Neon LUXORISE Germania, violet pentru o manichiura profesionala!

Iti recomandam sa comanzi online Buffer Unghii cu 4 fete Neon LUXORISE Germania, violet la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude daca utilizezi aceste Pile Unghii / Buffer.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: