Banda Decor Unghii - Holografic Gold Waves Line cu Comanda Online

Cumpara Banda Decor Unghii – Holografic Gold Waves Line si decoreaza-ti unghiile intr-un mod cat mai inedit. O manichiura sau pedichiura simpla este transformata rapid intr-una trendy cu astfel de Benzi Decor Unghii. Fii la moda si coloreaza, ornamenteaza si infrumuseteaza-ti unghiile cu noile modele de Benzi Decor Unghii.

VEZI PRET

Caracteristici pentru produsul Banda Decor Unghii – Holografic Gold Waves Line – Decoratiuni Benzi Decor Unghii ieftine online:

Categorie: Ornamente Nail Art
Subcategorie: Benzi Decor Unghii
Id Produs: 6938474

Unghiile false cu decoratiuni si ornamente au reusit sa se situeze in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor cochete, orientate mereu spre nou si modern. Iti propunem o oferta bogata de produse nail art, decoratiuni si ornamente pentru unghii ieftine. Da frau liber imaginatiei cu aceste Benzi Decor Unghii si obtine designul perfect care sa te faca multumita.

Banda Decor Unghii – Holografic Gold Waves Line nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de decoratiuni pentru unghii. Banda decor unghii este sub forma unei panglici autoadezive cu model în zig-zag de cca. 6 mm, cu fațetă lucioasă colorată. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorită pentru a realiza modele inedite prin lipire pe unghii. Aceste decoratiuni pentru unghii pot fi folosite pentru decorarea unghiilor naturale cat si a celor tehnice. Dupa aplicarea pe unghie, se aplica un strat de Top Coat pentru o rezistenta indelungata. Se livrează la minirolă de 18 metri.

Iti recomandam sa comanzi online Banda Decor Unghii – Holografic Gold Waves Line la pret avantajos. Unghiutele tale vor fi mereu pline de laude cu aceste Benzi Decor Unghii.
Magazin: kitunghii


S-ar putea sa te intereseze si: